דף ראשי גורמהדרין מתכונים מתכונים ספינג' מרוקאי אותנטי כפי שמעולם לא טעמתם רותה טויזר כ"ד כסלו ה'תשפ"א 10/12/20 מתכוניה של השפית רותה טויזר הם מצרך מבקש בכל מוספי האוכל וספרי המתכונים בארץ • באמצעות קסם אישי וקצת קשר משפחתי:) הצלחנו לשים יד על המתכון לספינג' המושלם • אז חגרו סינרים ונתחיל לבשל אסאדו בירקות שורש מערכת "מהדריניוז" ב' סיון ה'תש"פ 25/05/20 הצורה של נתחי האסדו, שנראים כמו שרשרת, והטעם העשיר והצבע שהם מקבלים אחרי שהות ארוכה בתנור. הנתחים צלויים עם פלפל גרוס מלח ורוזמרין , ומוקפים בירקות שורש חורפיים. למתכון אין טיפת שמן, למעשה הרוטב שניגר משומן האסאדו ממלא את מקום השמן. מתכון בשר מיוחד לחג בלעדי: מתכונים מיוחדים לשבועות עם השפית אביגיל מייזליק מערכת "מהדריניוז" כ"ג אייר ה'תש"פ 17/05/20 שבועות כבר בפתח, וכולם כבר מתכוננים, הכתבה הזו היא בשבילכן נשות החיל, מתכונים מובחרים לשבועות עם השף קונדיטור אביגיל מייזליק, עוגת גבינה, חמאת בוטנים ושוקולד אישית, שטרודל גבינה ואוכמניות בבצק פילו ללא סוכר,עוגות גבינה אישיות בכוסות עם רוטב תותים ושטרויזל קוואקר.